Over ons

Wij kunnen er echt ontzettend van genieten om van een prachtig bruidspaar een trouwreportage te maken, zodat zij hun leven lang nog kunnen genieten van de trouwfoto’s! Of wat te denken van een loveshoot van een verliefd stel mensen. Ook wanneer er een kleine baby is geboren, is het zo vertederend om de schoonheid van het jonge leven te fotograferen tijdens een newbornshoot. En wanneer er ten slotte een compleet gezin is ontstaan, vinden wij het zo waardevol om de liefdesbanden die zijn ontstaan te fotograferen tijdens een gezinsreportage.

In 2010 hebben wij onze eerste spiegelreflex camera gekocht en sinds die tijd is ons enthousiasme voor fotografie is zo groot, dat wij een professionele fotostudio hebben aangeschaft en sinds 1 januari 2013 een officieel bedrijf zijn gestart. Wij zijn ons steeds blijven ontwikkelen en blijven enorm gedreven om onszelf te verbeteren. Volgens velen mogen we onszelf inmiddels geen hobbyist meer noemen… Zelf vinden we dat wij nog lang niet uitgeleerd zijn en hebben er zin in om ons nog meer te verbeteren.

Maar wat ons het allermeest drijft is toch wel dat wij met de fotografie momenten kunnen vastleggen die voor jullie zo waardevol zijn! Wat zouden wij het gaaf vinden om ook jullie blij te maken met onze mooie foto’s. Foto’s van de momenten die voor jullie zoveel betekenen, zodat jullie later met veel plezier op die mooie momenten kunnen terugkijken! Een foto is veel meer waard dat die euro’s, het gaat om het moment, de herinnering. En daar zouden wij graag aan willen bijdragen met onze fotografie.

Wat jullie nog meer van ons moeten weten? We zijn trotse ouders van onze 3 kinderen, die ook regelmatig model moeten staan 🙂 Verder wonen we in Barendrecht, maar dat maakt voor jullie niet zoveel uit. Want wanneer onze foto’s jullie aanspreken, rijden wij het hele land door om ook jullie dag vast te leggen. Ten slotte houden we erg van de natuur en vinden we het heerlijk om met onze camera de prachtige schepping te fotograferen.

Wij hopen dat jullie enthousiast zijn geworden na het bekijken van onze website en het zien van onze scherpe tarieven. Hebben jullie nog vragen of willen jullie geheel vrijblijvend een afspraak inplannen: neem dan gerust contact met ons op.

Graag tot ziens bij Fotohuis Hoogerwerf.

Robert & Marjan