BLOGS

Anno&Bernetta 30-03-2023
Een heerlijke bruiloft, waarin geloof, hoop en liefde centraal stonden. Zo kan ik de bruiloft van Anno&Bernetta samenvatten. ’s Morgens reed ik eerst naar Anno om daar wat foto’s te maken. De bruidegom en zijn broertje die hun chauffeur die dag is, stapte daarna gezellig bij mij in de auto om naar zijn bruid toe te rijden. Heerlijk om die enthousiaste reacties te horen bij de eerste ontmoeting. Het waaide wel heel hard en het was best fris, maar het was droog, dus we konden toch fijn buiten foto’s maken. Bij de Reeuwijkse plassen maakten we de eerste foto’s, het zonnetje kwam nog heel even door. Daarna reden we naar het gezellige centrum van Gouda voor wat foto’s met de auto en wat gezellige plaatjes in de oude binnenstad. De wind zorgde ervoor dat de sluier af en toe flink de lucht in ging. Na de shoot reden we naar de Wevershoeve in Ridderkerk waar het bruidspaar werd opgewacht door de daggasten, waarna de ceremonie volgde. Na een heerlijke lunch en gezellige groepsfoto’s reed het bruidspaar naar de kerk in Rotterdam. Daar werd juf Bernetta opgewacht door de kinderen uit haar klas. Heerlijk die uitgelaten kleuters. Na de kerkdienst was er een kinderrepeptie waarin het bruidspaar wel wat moest doen om hun cadeaus te verdienen. Bij de Wevershoeve stond de bruidstaart al klaar en kon het bruidspaar genieten van de taart, de gasten en het eten. Bedankt lief bruidspaar dat ik deze dag voor jullie mocht fotograferen. Ik heb van jullie en van de gezellige dag genoten! Ik wens jullie veel zegen en geluk toe!

Bart&Wiline 23-03-2023
Vandaag was het dan zover: je trouwdag van Bart&Wiline. Wat hadden ze er lang naar uitgekeken. Voor mij geen onbekenden meer, eerder mocht ik de huwelijksaanzoek fotograferen en daarna hebben we nog een preweddingshoot gedaan. Extra leuk om ze nu weer te zien in hun trouwkleding. Na de eerste ontmoeting vertrokken we richting Dordrecht centrum voor de eerste foto’s. Ze hadden veel regen voor die dag opgegeven, maar het was zo goed als droog. Heel fijn! Na de eerste mooie plaatjes vertrokken we naar het Wantijpark, waar de 2 bruidsmeisjes er ook bij kwamen. Wat een mooie meisjes he, in hun prinsessenjurk. Na de shoot werd het bruidspaar opgewacht bij De Til in Giesenburg, waar ook de huwelijksceremonie was. De groepsfoto’s konden we daar ook buiten in de tuin maken waarna een heerlijke lunch volgde. Het bruidspaar kreeg de kerkelijke zegen in Sliedrecht, waarna we weer richting de Til vertrokken voor de bruidstaart. Het was een gezellige ontspannen dag, het weer viel alles mee en een stralend gelukkig bruidspaar. Dank jullie wel Bart&Wiline voor deze mooie dag, geniet van deze preview en heel veel geluk samen!

Bram&Gerline 02-03-2023
Op deze koude maar zonnige dag in maart trouwden Bram&Gerline. De eerste grote bruiloft van dit jaar. Gerline is al vroeg op en de kapper maakt een waar kunstwerk van haar haren. Bram start rustig op en heeft alle tijd. Na de ontmoeting gaan we met hun stoere auto richting Nieuwpoort voor de fotoreportage. Dit gezellige stadje is altijd leuk voor foto’s en er zijn genoeg leuke plekjes te vinden. Daarna rijden we naar een mooi bomenlaantje waar de andere 2 auto’s van Bram ook heengereden worden. Na een heerlijke lunch rijden we richting het Arsenaal in Nieuwpoort voor de ceremonie. Wat een verrassing als Noah binnen komt rijden in een mini Lambourgini om de ringen te geven. Dat is natuurlijk wel een foto waard. Na de ceremonie maken we groepsfoto’s aan het water bij nieuwpoort, waarna het bruidspaar richting de kerk gaat. Tijdens de kerkdienst maak ik de bedankfoto’s en de ouderboekjes. Bij restaurant Kampanje word het bruidspaar opgewacht met een heerlijke bruidstaart en kan het feest beginnen. Lief bruidspaar, dank jullie wel voor deze mooie dag en dat ik dit voor jullie mocht fotograferen. Ik wens jullie heel geluk toe!

Pieter&Jorina 08-07-2022
Wat een gezellige dag was de trouwdag van Pieter&Jorina. Het zonnetje scheen, een lief bruidspaar en een mooie fotolocatie. Dan ben je als fotograaf wel in je ‘hum’. ‘S morgens wachtte Jorina haar Pieter op achter in de tuin van haar ouders. Daar was even een relax momentje met een bakkie koffie. Pieter had er al een flink stuk rijden opzitten. Na de ontmoeting gingen we naar het stadje Buren. Ik was er nog nooit geweest, maar wat een geweldige plekjes! Daar kan je wel een dag fotograferen! Bij Van der Valk in Zaltbommel werd het bruidspaar opgewacht door hun daggasten. In de filmzaal werd hun huwelijk gesloten door de ambtenaar. Een klein neefje mocht de ringen geven, dat is best spannend hoor! Ringen op een taart…daar was iemand heel creatief voor bezig geweest! Na de groepsfoto’s was het tijd voor de lunch in de kerkzaal in Geldermalsen. En toen werd het gezellig druk: 3 klassen van juf Jorina kwamen! Het bruidspaar mocht onder de mooi versierde bogen naar de kerk lopen. Na de kerkdienst was er een kinderreceptie. Wat genoten de kinderen van hun mooie juf. Het bruidspaar werd flink verwend door de klassen, maar daarvoor moesten ze wel eerst wat opdrachten doen. Was een gezelligheid. Aan het eind van de kinderreceptie werd het bruidspaar meerstemmig toegezongen door de schoolkinderen en het personeel. Het was prachtig!
Dank jullie wel Pieter&Jorina, dat ik deze dag mocht fotograferen. Ik heb er van genoten! Geniet van jullie preview!

Robin & Jantine 13-05-2022
Vandaag mocht ik als stagiair een bijzondere bruiloft meemaken. Dit bruidspaar was slechthorend en er waren veel doven daggasten aanwezig. Eerst gingen we naar de bruidegom die zich aan het klaarmaken was. Met trots trok hij zijn stoere trouwschoenen aan. Wat zou Jantine ervan vinden? Daarna gingen we naar de bruid. Daar was de kapster al bezig met haar haren. De bruidegom stond daar geduldig te wachten tot dat hij zijn bruid mocht zien. Wat waren ze blij toen ze elkaar zagen! Na de ontmoeting gingen we foto’s maken bij de molen in Alphen aan de rijn,  dat was tegenover het huis van de bruid. Toen we daar aan kwamen hing de vlag al speciaal voor hun op en stond de molen in  de vreugde stand. In Rotterdam wachtte de tolk op ons en maakten we trouwfoto’s in park Rotterdam bij de Euromast. Daar hadden we de fotoshoot. Langs het water waaide het erg hard en was het moeilijk om de lange jurk van de bruid goed op de foto te krijgen. Na de shoot reden we naar het Van Capellenhuis in Capelle aan de IJssel waar ze door de daggasten en de leerlingen van de dovenschool werden ontvangen. De kinderen uit de klas van juf Jantine hadden mooie bogen gemaakt waar onder het bruidspaar het gemeentehuis inliep. Buiten in de tuin stond na de ceremonie de taart klaar. Wat zag die er mooi uit!De kinderen van juf Jantine ‘’zongen’’ een stukje voor het bruidspaar in gebarentaal. Wat bijzonder om dat te zien! In de dorpskerk van Capelle kreeg het bruidspaar de zegen over hun Huwelijk. Er waren diversen tolken aanwezig om de boodschap over te brengen aan de aanwezige gasten. Bijzonder om te zien hoe tijdens het knielen de dominee het bruidspaar zegent en de tolken ook het zegende gebaar doen. Bij Ross Lovell stond een heerlijk diner klaar en volgde nog een gezellige feestavond.

André&Joanke 22-04-2022
Yes, het trouwseizoen is weer begonnen. En kijk dan eens naar dit mooie bruidspaar, wat een feest om zo het trouwseizoen weer te starten. Wat boften we met het weer, een heerlijk zonnetje. Soms nog wat frisjes, maar dat mag in april. Nadat de foto’s van de voorbereidingen zijn gemaakt volgt de eerste ontmoeting. Wat was Joanke verrast door André zijn pak. Ze had iets blauws verwacht, maar dit was geweldig! In de prachtige natuur van Strijensas maakten we de trouwreportage. Het ochtendzonnetje, de zingende vogels en dit lieve stel zorgden voor een heerlijk fotomoment. Toen was het tijd om naar de school van Joanke te gaan, waar ze als onderwijsassistente werkt. Omdat ze kinderen van alle klassen helpt, stond de hele school buiten klaar. In elke klas moest het bruidspaar een opdracht doen, waar ze letters mee konden verdienen. Zo moesten ze bij de kleuters zoveel mogelijk hartjes verzamelen die aan het speeltoestel waren gehangen. Wat een feest, zoveel kinderen!
Na een snelle tussenstop bij de daggasten was het tijd om naar het gemeentehuis te gaan in Krimpen. Hier maakten we ook de grote groepsfoto en toen was het tijd om richting Klaaswaal te gaan. Daar stond een heerlijke lunch voor ons klaar in de kerkzaal. Een foto met de dominee mag natuurlijk ook niet ontbreken en dan begint de dienst. Ik rijd alvast naar de feestlocatie: de Wevershoeve in Ridderkerk. Daar maak ik alvast de bedankfoto’s en de ouderboekjes en wacht op het bruidspaar. Het aansnijden van de taart is altijd een feest, en wat zijn de meeste taarten lekker he! Dan bof ik maar als fotograaf dat ik ook een stukje mee mag eten ;-). Na de taart is het tijd voor de groepsfoto’s. En met een stel gezellige vrienden zorgt dit ook weer voor een hoop gezelligheid. André&Joanke, het was een feestje om jullie trouwdag te mogen fotograferen. Jullie zijn een lief mooi stel, ik heb van jullie genoten! Alle geluk samen gewenst!

Arjan&Chantal 29-10-2021
Wauw, deze trouwreportage was echt geweldig! Het bruidspaar was zo gezellig, lekker relax en af en toe ook een beetje gek 😉 Maar dat maakt het juist leuk. En dan de locatie voor de fotoshoot: zo tof! De combinatie van de bomen, het zand en het water, geweldig! En we hadden ook nog mazzel met een mooi opkomend zonnetje, wat zorgt voor heerlijke foto’s. Na de shoot werd het bruidspaar opgewacht door de daggasten. Na een heerlijk verse appelflap en een bakkie was het tijd om richting Markiezenhof te gaan in Bergen op Zoom. Wat een mooie locatie! Heel sfeervol. Hier werd het burgerlijk huwelijk voltrokken, wat een feestje. Na wat groepsfoto’s ging het bruidspaar heerlijk lunchen met de daggasten. De sfeer was heel relaxed en het eten was heerlijk! Volgend jaar volgt de rest van hun trouwdag. Lief bruidspaar, bedankt voor deze geweldige dag, ik heb ervan genoten! Heel veel geluk met elkaar en geniet van jullie huwelijksreis!

Benjamin&Jennifer 21-10-21
Herfstig, dat was het weer tijdens deze bruiloft! Maar gelukkig was de sfeer niet herfstig, maar juist gezellig! Ik begin vandaag bij het ouderlijk huis van Jennifer in Hoogvliet. De kapster is al bijna klaar en de jurk mag aan! Altijd een bijzonder moment. Benjamin komt ondertussen aan en ook zijn haar word door de kapper bijgewerkt. En dan is het zover: de ontmoeting! Omdat het regent doen we de ontmoeting binnen. Benjamin wacht in de woonkamer zijn bruid op. Wat vinden ze elkaar mooi! Omdat het toch even droog is gaan we richting Hotel New York in Rotterdam voor de eerste foto’s. Het bruidspaar wil graag foto’s langs de kade met de erasmusbrug op de achtergrond. En uiteraard moet de auto erbij! Deze auto is van een kennis en komt uit 1935. Wat een ouwetje he! Daarna rijden we de erasmusbrug over en gaan we nog even in het Park wat foto’s maken. De regen komt nu meer en we hebben echt een plu nodig. Maar de herfstkleuren zijn zo mooi, dat we die toch even mee willen pikken in de foto’s. En samen onder de paraplu is toch ook wel heel romantisch toch!? Na de shoot rijden we richting Heenvliet waar het bruidspaar wordt opgewacht door de familie. De ceremonie vind plaats in een oud herenhuis, heel sfeervol. En was is het mooi als je broer piano speelt tijdens binnenkomst. Het bruidspaar wilde geen belofte of brief aan elkaar voorlezen, maar Benjamin kon het toch niet laten om nog even wat liefs tegen zijn bruid te zeggen. Dat was gelijk een goed moment voor het ja-woord.
Na de ceremonie worden de groepsfoto’s gemaakt en krijgen we een heerlijke lunch bij Hoeksack in Heenvliet. Daarna vertrekt het bruidspaar naar Abbenbroek, waar de kerkelijke inzegening is. Tijdens de dienst maak ik de bedankfoto’s en ouderboekjes. Bij de Wevershoeve wacht ik het bruidspaar op, waar de bruidstaart gesneden mag worden. Wat een plaatje die taart in deze setting. Lief bruidspaar: heel veel geluk met elkaar en geniet van deze eerste foto’s!

Thijs&Jacolien 2021-10-08
Wat een heerlijk relaxte trouwdag was dit. Thijs&Jacolien zijn eerder dit jaar al voor de wet getrouwd, daardoor konden we wat later starten. Om 8 uur stond ik bij de bruid, waar de kapster al lekker bezig was. De sfeer was heerlijk ontspannen. Nadat de bruid klaar was kwam Thijs aan. En kijk die auto dan, geweldig! En vergeet ook de chauffeur niet, wat een sfeermaker ;-). Eerst reden we nog even naar de boerderij waar Thijs is opgegroeid. Een foto in de koeienstal mag natuurlijk niet ontbreken. Daarna reden we naar een paar mooie plekken in de buurt van Benthuizen. Deze ochtend was het heel erg mistig en dat bleef tot 12.30 uur hangen, dus de hele shoot hadden we mist. Die mist zorgt wel voor gaaf sfeertje in de foto’s he!? Na de shoot werd het bruidspaar opgewacht bij de kerk, waar de kerkelijke inzegening plaatsvond. Mooi als dat moment ook gefotografeerd mag worden. Daarna reden we naar de feestlocatie: een schuur die omgetoverd was tot feestzaal. Wat zeg het er gezellig uit. De taart werd gesneden, groepsfoto’s werden gemaakt en heerlijk ontspannen kon iedereen rondhangen en kletsen. Dank jullie wel bruidspaar, voor deze gezellige dag! Geniet van deze blog met alvast een eerste impressie van jullie trouwdag!

Jeffrey&Kimberly 17-09-2021
Een klein sprookje, dat was de reportage van dit leuke stel. Deze mooie mensen verwachten hun eerste kindje en wilden graag daarvoor nog trouwen. Geen grote uitgebreide trouwdag, maar kleinschalig met naaste familie en vrienden. En kijk eens hoe mooi deze zwangere bruid eruit ziet! Eerst maakten we wat foto’s in de Zuidpolder in Barendrecht. Daarna had Jeffrey als verrassing voor zijn bruid een koets geregeld. Natuurlijk maakten we daar ook wat foto’s mee aan de rand van Alblasserdam. Een koets op je trouwdag, dat is toch net een meisjesdroom. Zo vaak maak ik dat als fotograaf niet mee, dus ik vond het geweldig. Daarna gingen we richting het gemeentehuis in Alblasserdam waar het bruidspaar werd opgewacht door hun gasten. En nee, hun hadden een koets ook niet verwacht, wat een verraste gezichten! Na een klein fotomoment met de gasten kon de ceremonie beginnen. Dank je wel leuk bruidspaar dat ik dit bijzondere moment voor jullie mocht fotograferen! Heel veel geluk met elkaar!

Dinant&Evelien 16-09-2021
Wat een mooie dag met dit lieve bruidspaar! Nadat ik bij allebei de voorbereidingen had gefotografeerd volgde de ontmoeten. Heerlijk om het enthousiasme te zien bij de eerste blik! Onder leiding van 2 stoere jongens als chauffeur gingen we naar de fotolocaties. Eerst naar de oude straatjes bij de Singelkerk in Ridderkerk. Deze omgeving past prachtig bij dit klassieke bruidspaar. Maar we wilden ook nog wat foto’s in het groen. Daarvoor reden we naar een mooi park in Zwijndrecht. De sfeer was prima met de twee jongens erbij, die houden wel van een grapje. Het bruidspaar houd van wandelen door natuur, met daarbij een picknick. Heerlijk in de natuur een bakkie doen. Ook daar was aan gedacht, we hielden even een koffiestop. Na de gezellige shoot werd het bruidspaar opgewacht bij restaurant de Wevershoeve in Ridderkerk door de daggasten. Leuk om te zien hoe het bruidspaar voor iedereen even een klein momentje nam, ook de vele neefjes en nichtjes kregen even aandacht door een box of high-five. De ceremonie was ook bij de Wevershoeve. Natuurlijk moest even het zweet van de shoot afgeveegd worden door een van de grapjassen ;-). De ringen werden gegeven door een neefje en twee nichtjes. Daarna was er een heerlijke lunch, gevolgd door de groepsfoto’s. Bij de bethelkerk werd de juf opgewacht door de kinderen van groep 6. Zij mochten de kerkdienst bijwonen van hun nieuwe juf, dat was natuurlijk een feest. Lief bruidspaar, wat heb ik genoten van jullie dag. Van jullie warmte en betrokkenheid. Ik wens jullie heel veel geluk met elkaar!

Gerard&Danielle 03-09-2021
Anders dan anders…dat is waar deze bruid naar op zoek was. Geen trouwjurk met kant, zoals anderen in de familie al hadden. En foto’s maken op de fiets…dat is toch ook apart?! Wat heb ik genoten van dit leuke bruidspaar. Het was een prachtige zonnige dag na wat regendagen. Ik begin ’s morgens bij bruid Danielle. Hanna van HairbyH is al druk bezig om de bruid mooi te maken. Naast de bruid hangt de jurk te shinen. Wat een feestje om zo te starten. Nadat Gerard zijn Danielle opgehaald heeft in een dikke Lambourgini maken we eerst wat foto’s op de fiets. Daarna rijden we naar Vila Augustus voor mooie foto’s tussen het groen, de bloemen en de leuke gebouwen daar. Ook rijden we nog even langs de grote kerk voor wat foto’s met de auto. Want ja, zo’n auto kom je niet dagelijks tegen. Bij stoplichten gingen autoraampjes omlaag om naar het geluid van de auto te luisteren. En er kwamen regelmatig mobieltjes tevoorschijn voor een snelle foto. Ook bij het gemeentehuis in Alblasserdam trok de auto veel bekijks. De huwelijksvoltrekking werd gedaan en dan de ringen. De ringen worden braaf gebracht door broer en zus van het bruidspaar. Maar wat blijkt…het zijn neppers. Wie heeft dit grapje op zijn geweten? Gelukkig zijn de echte ringen ook aanwezig. Na de ceremonie maken we groepsfoto’s en vervolgens gaat het bruidspaar naar de kerk. Ik zoek een plekje om bedankfoto’s en ouderboekjes te maken. Leuk bruidspaar: bedankt dat ik jullie mooie dag mocht fotograferen en veel geluk samen!

Rick&Anita 07-20-2021
Op deze zonnige dinsdag trouwden Rick&Anita. Mijn dag begon bij bruid Anita in Alblasserdam. Hanna van Hair by H was bezig met het prachtige kapsel. Daarna mocht Anita haar jurk van De Bruidsstal aan en hielp moeders om de knoopjes dicht te maken. De kleur van de jurk was voor de rest van het gezin nog een verrassing. Terwijl Rick al buiten stond te wachten mochten eerst de broers/zussen de jurk zien. Rick hoorden de meiden buiten gillen. Nu was het zijn beurt om zijn bruid te zien. Na de ontmoeting reden we naar Kinderdijk voor de eerste foto’s, daarna naar het Alblasserbos. Tot slot nog even snel naar de binnenstad van Dordrecht voor wat mooie klassieke plaatjes.
Bij het gemeentehuis van Alblasserdam werd het bruidspaar opgewacht door de daggasten. Na de ceremonie werden er groepsfoto’s gemaakt bij een klein parkje in de buurt, waarna er een lekkere lunch klaar stond bij het ouderlijk huis van de bruid. Heerlijk relax in de tuin met mooi weer. Het bruidspaar vertrekt naar de kerk, waar ik nog wat foto’s maak en dan zit het fotograferen voor mij erop. Ik ga bedankfoto’s maken en de ouderboekjes, zodat het bruidspaar dit ’s avonds kan geven. Rick&Anita, bedankt dat ik jullie mooie dag mocht fotograferen. Veel geluk met elkaar!

WILLIAM & WILLIE 06-05-2021
Liefde, heel veel liefde! Dat straalde het bruidspaar naar elkaar uit! ’s Morgens reed ik om 6 uur in Bleskensgraaf bij de bruid het erf op. De kapster was al lekker bezig en ik maakte een foto van haar jurk die klaar hing. Daarna reed ik naar Sliedrecht waar de bruidegom al klaar voor de start stond. In deze mooie Jaguar reed hij naar zijn bruid toe. Een bijzonder moment is de eerste ontmoeting. Zeker als het bruidspaar daarna samen de dag begint met bijbellezen en gebed tot God. Daarna gingen we op weg naar een mooi natuurgebied tegen de Belgische grens. Wat een rust daar en de vogels floten heerlijk! Hier konden we prachtige foto’s maken voor de bruidsreportage. Het bruidspaar had ook een stukje voor elkaar geschreven wat daar in alle rust aan elkaar voorgelezen kon worden. Ik vind het altijd weer bijzonder als ik bij dit intieme moment aanwezig mag zijn.
Vervolgens reden we naar het Mastbos waar we ook nog foto’s maakten met de auto. Ook een prachtige locatie!
In Bleskensgraaf werd het bruidspaar opgewacht door de daggasten en werd de ceremonie gehouden in de Hervormde Dorpskerk van Bleskensgraaf. Mooi om hier de ceremonie te doen en na een korte pauze volgde daar ook de kerkdienst.
Bij restaurant Kampanje stond er heerlijk eten klaar voor het bruidspaar met hun gasten. Door de coronaregels kon er helaas nog niet binnen gegeten worden, maar at iedereen in de auto. Maar dit mocht de pret niet drukken. Voor het bruidspaar stond er wel een mooi zitje klaar, waar ’s avonds ook de auto’s langs konden rijden tijdens de drive-thru.
Lieve William&Willie, bedankt voor deze mooie dag! Houd de liefde en zorgzaamheid voor elkaar vast!Jelle&Lisanne 22-04-2021
Feest! Dat was de bruiloft van Jelle&Lisanne. Een heerlijk nuchter maar ook enthousiast stel. De goedlachse Lisanne zat al in de kappersstoel toen ik aankwam bij haar ouderlijk huis. Veel bruiden kunnen op de ochtend van hun trouwdag maar weinig door hun keel krijgen, maar Lisanne genoot van de verse broodjes die haar moeder voor haar klaar maakte. Nadat Jelle zijn bruid op kwam halen werden ze uitgezwaaid door het thuis front, wat een gezelligheid.
Voor de foto’s reden we naar de Nieuwe Biesbosch. Een prachtige locatie, zeker met de stralende zon! Wat een heerlijke hollandse plaatjes zo met die blauwe lucht en het riet he!?
Na de shoot reden we naar de school van Lisanne in Sliedrecht, waar ze door haar klas werd opgewacht. Ook in school stonden er leerlingen van andere klassen klaar om de juf feestelijk te ontvangen. De juf en haar Jelle moesten diverse opdrachten doen om het cadeau te winnen. Bijvoorbeeld een wedstrijdje wie de langste aardappelschil had.
Na het feestje op school reden we naar Dordrecht waar het bruidspaar werd opgewacht door de daggasten. De huwelijksceremonie werd gehouden in de Trinitatiskapel. Ik was er nog nooit geweest, maar wat een mooie locatie om te trouwen! Na de lunch en groepsfoto’s in het centrum van Dordrecht reden we naar de kerk. Wat een heerlijke feestdag was deze bruiloft! Lief bruidspaar, ik wens jullie heel veel geluk samen!

Rik & Annelies 16-04-2021
Wat een heerlijk ontspannen dag was de bruiloft van Rik en Annelies. Het bruidspaar heeft door de Corona hun trouwdag flink moeten aanpassen. Vorig jaar zijn ze al in het klein voor de wet getrouwd, maar nu was hun echte dag.
Nu konden ze elkaar eindelijk in trouwkleding zien! We hebben ’s morgens foto’s gemaakt in park Rotterdam. Het was heerlijk weer, flink zonnig. Nadat de auto even wat protesteerde reden we na de shoot naar het ouderlijk huis van Annelies waar de daggasten het bruidspaar opwachtten. De tuin was leuk versierd, er stonden heerlijke hapjes klaar en samen met de gezelligheid van naaste familie hadden we daar een relax moment. Na het maken van de groepsfoto’s vertrok het bruidspaar naar de kerk voor de inzegening. Tijdens de dienst maakte ik het bedankje en de ouderboekjes.
Rik en Annelies, dank jullie wel dat ik deel mocht uitmaken van jullie mooie dag! Het was erg gezellig! Hierbij alvast een kleine preview, geniet ervan!

MARTIJN & HILDA 12-03-2021
Gisteren zijn Martijn&Hilda getrouwd. Wat een gezellige dag was het. Het weer viel gelukkig ook erg mee, waardoor we de trouwreportage fijn buiten konden maken in het mooie Willemstad. Het bruidspaar heeft door de Corona hun programma vaak moeten wijzigen, alles is anders dan anders. Maar wat een leuke verrassingen waren er geregeld! Zo stond er na de trouwreportage een kleine bruidstaart klaar, geregeld door de ceremoniemeesteres. Ook stonden collega’s van Hilda met clienten langs de weg en was de drive-in locatie omgetoverd tot een sfeervolle feestlocatie.
Lief bruidspaar, bedankt dat ik jullie dag mocht fotograferen! Hierbij alvast een impressie.

UPDATE 18-02-2021
Even een update: de eerste twee maanden van dit jaar zijn alweer bijna voorbij. Wat gaat de tijd snel he! De afgelopen tijd heb ik weer leuke shoots mogen maken: newborn, sittershoot, zwangerschapsshoot en een cakesmash. Helaas hebben mijn man en ik nu corona en moet al het fotografiewerk verschoven worden. Heel jammer! We hopen snel weer op te knappen en aan de slag te kunnen!

Fotohuis Hoogerwerf en Mavita Verloskundigen Barendrecht samen in actie voor SOPHIA KINDERZIEKENHUIS FONDS!
Alle zwangere vrouwen die bij Mavita lopen krijgen een flyer met informatie over de verschillende shoots die te boeken zijn. Speciaal voor de klanten via Mavita zijn er leuke pakketkortingen! Van elke shoot gaat er een gedeelte van de opbrengst naar het Sophia Kinderziekenhuis Fonds.

JOOST & LIANNE 09-10-2020
Afgelopen vrijdag trouwde dit leuke stel. Het was deel 2 van hun trouwdag. Ze hadden elkaars trouwkleding nog niet gezien, dat maakte het extra bijzonder. Na de ontmoeting, waar een traantje werd weggepinkt, reden we richting Willemstad voor de fotoshoot. Een prachtig stadje met oude gebouwen, maar ook een mooi parkje, waar de herfst kleuren al een beetje tevoorschijn komen.
Na de shoot reden we door de Mc drive. Even rustig eten zat er niet in, want het bruidspaar ging bij twee opa en oma’s langs. Zij konden helaas niet mee, wat is het dan mooi als het bruidspaar even langs gaat!
In de Laankerk in Rotterdam werd het huwelijk ingezegend. Ondertussen maakte ik de bedankjes en ouderboekjes.
Na de dienst werd het bruidspaar opgewacht bij een omgetoverde loods. Alle auto’s stonden in een kring het bruidspaar op te wachten en onder luid getoeter werden ze ontvangen. Na de toast en bruidstaart mochten alle auto’s door de drive inn, zodat alle daggasten toch even het bruidspaar kon zien/spreken. Wat een leuke oplossing, zeker met de styling erbij.
Joost&Lianne, bedankt voor deze mooi dag. Ik heb er van genoten!

JAN&REBECCA 08-10-2020

Wat een mooie en bijzondere dag was deze trouwdag! Door Corona was de trouwdag een half jaar verschoven, maar nu dreigden de nieuwe maatregelen weer roet in het eten te gooien. Maar de liefde laat zich niet tegen houden en met wat aanpassingen kon er toch een gezellige trouwdag geregeld worden.
Dit leuke stel heeft elkaar door de muziek gevonden. Geen wonder dat Jan als organist graag foto’s wilden maken in de grote kerk van Dordrecht. Bruid Rebecca had haar viool meegenomen en samen maakten ze even muziek tijdens de shoot. Heel mooi! Het regende buiten heel hard, dus we waren blij dat we de grote kerk als locatie hadden. Na een uur werd het droog en zijn we gauw buiten nog wat foto’s gaan maken.
De bruidsmeisjes zagen er geweldig uit en wat hebben ze goed hun best gedaan! Twee kleine prinsesjes!

Lieve Jan&Rebecca, bedankt dat ik deze mooie dag mocht fotograferen! Ik wens jullie heel veel geluk toe!

Roelof & Carine 25-09-2020

Wat een mooi ochtendzonnetje deze dag! Het is flink koud buiten, maar het sfeertje zo met het zonnetje erbij is fantastisch. Na de ontmoeting ga ik met het bruidspaar naar Dordrecht voor de bruidsreportage. Het blijft een mooie stad met genoeg leuke plekjes!
Na de shoot gaan we richting De Til in Giessenburg, waar het bruidspaar wordt opgewacht door de daggasten. Hier volgt ook de ceremonie, de groepsfoto’s en een heerlijke lunch! Na een ochtendje shooten smaakt de soep en broodje kroket extra lekker! ;-). Daarna vertrekt het bruidspaar naar Bleskensgraaf voor de kerkdienst om daarna weer terug te komen naar De Til voor de rest van de dag! Bruidspaar: veel geluk!

OPENINGSACTIE!! SHOOTS MET KORTING!

Om te vieren dat mijn eigen fotostudio geopend is, heb ik een leuke openingsactie met een flinke korting op newborn en cakesmashshoots!
Boek nu een newbornshoot van 2 tot 2,5 uur voor maar € 99,00. Dit is inclusief 10 bestanden in hoge resolutie, die jullie zelf uit mogen kiezen!
Ook hebben we een leuke korting op de cakesmashshoots! Boek nu een cakesmash voor maar €69,00. Deze shoot duurt ongeveer 45 tot 60 minuten en hierbij krijgen jullie 8 bestanden in hoge resolutie die jullie zelf uit mogen kiezen. Deze prijs is exclusief taart. Deze kan je misschien zelf maken of misschien vind iemand uit de familie/vrienden het leuk om te doen.

HOERA: MIJN EIGEN FOTOSTUDIO!!

Jaaah, het is zover! 1 september is mijn eigen fotostudio open gegaan. Het was een paar maanden verbouwen, maar nu is het zover. Een heerlijk eigen plekje waar ik newborns, cakesmashes en portretten kan maken! Het is zo fijn dat alles daar lekker kan blijven staan en dat ik niet elke keer mijn woonkamer om hoef te bouwen ;).
Mijn studio zit boven in het pand van drukkerij Drukmeesters in Zwijndrecht. Daar heb ik 2 kantoorruimtes samengevoegd en zo een heerlijk ruime lichte studio.
In de studio heb ik verschillende achtergronden/decors die we kunnen gebruiken tijdens de shoot. Ook zijn er genoeg props zoals mandjes, stoeltjes, houten bedje etc. En niet te vergeten schattige newbornpakjes, zachte doeken en dekens en leuke accessoires waar we het decor mee af kunnen maken.
Voor de cakesmashes heb ik ook leuke tutu rokjes, feestelijke rompers, slingers en ballonnen en nog veel meer om een leuke feestelijke setting te creëren voor de cakesmash. Deze foto’s zijn leuk te gebruiken voor de uitnodiging voor de 1e verjaardag bijvoorbeeld!
Ik kijk er naar uit om veel schattige newborns en leuke cakesmashes te fotograferen! Neem gerust contact op voor meer informatie! Hopelijk tot binnenkort in mijn nieuwe studio!

Bas&Annemarie 25-06-2020

Vorige week trouwden Bas&Annemarie, een heerlijk hollands stel met liefde voor de natuur. Het was een hele warme dag, 30 graden!! Nadat Bas zijn Bruid had opgehaald in Lekkerkerk gingen we eerst naar de boerderij waar Annemarie is opgegroeid, om foto’s te maken bij de koeien. Daarna hebben we nog wat mooie plekjes opgezocht in het Loetbos. Op een mooi plekje in de natuur las het bruidspaar een mooie brief/belofte aan elkaar voor. Altijd weer een kippenvel moment. Bij de Arendshoeve in Bergambacht stond een select groepje daggasten klaar om het bruidspaar te ontvangen. Na de ceremonie volgde een heerlijke lunch. De kerkdienst vond plaats in Stolwijk, waarna er een drive-in was geregeld voor de familie uit die buurt. Na het diner ging het bruidspaar naar Nieuwe-Tonge, voor de 2e drive-in. Wat een gezellige bedoeling was dat. Daarna sloten we de lange en warme dag af met een mooie fotoshoot bij zonsondergang. Dank je wel bruidspaar voor deze leuke dag. Veel geluk samen en geniet van de preview 😉

Pieter&Willemien 15-05-2020

De tweede bruiloft dit jaar is van Pieter&Willemien. Zo’n leuk stel, lekker normaal, zonder veel poespas! Ik begin bij de bruidegom in Nieuw-Beijerland. Pieter staat al helemaal klaar en staat te popelen om in zijn Audi te gaan rijden. Ik rij alvast richting Zeeland, naar Willemien. Wat een stralende bruid! Samen wachten we Pieter op, waarna we foto’s gaan maken in Nieuwe Tonge en Zierikzee. Prachtige plekjes daar! Daarna volgt het huwelijk in het oude stadhuis van Zierikzee. Door het Coronavirus mogen alleen de ouders en broers/zussen aanwezig zijn, dus een fijn knus groepje. Na het stadhuis gaat het bruidspaar richting hun nieuwe woning. En daar wacht hun een verrassing! Alle oorspronkelijke daggasten wachten daar het bruidspaar op met bogen. Wat een feest! Ik maak nog de bedankjes en ouderboekjes, genietend van een heerlijke lunch! Pieter&Willemien, heel veel geluk samen! Bedankt voor deze mooie dag!

Jaah, de allereerste blog van Fotohuis Hoogerwerf!

En dan gelijk een hele mooie! Vrijdag 8 mei zijn Cornelis&Marianda getrouwd. Wat een prachtig stel. Gelukkig kon de bruiloft toch nog in aangepaste vorm doorgaan. Na de ontmoeting hebben we foto’s gemaakt bij Fort Prins Frederik en in het mooie vestingstadje Willemstad. In het Mauritshuis gaf dit stel daarna het ja-woord! Heel veel geluk Cornelis&Marianda! Het was een feestje om jullie dag te fotograferen!