BLOGS

UPDATE 18-02-2021
Even een update: de eerste twee maanden van dit jaar zijn alweer bijna voorbij. Wat gaat de tijd snel he! De afgelopen tijd heb ik weer leuke shoots mogen maken: newborn, sittershoot, zwangerschapsshoot en een cakesmash. Helaas hebben mijn man en ik nu corona en moet al het fotografiewerk verschoven worden. Heel jammer! We hopen snel weer op te knappen en aan de slag te kunnen!

Fotohuis Hoogerwerf en Mavita Verloskundigen Barendrecht samen in actie voor SOPHIA KINDERZIEKENHUIS FONDS!
Alle zwangere vrouwen die bij Mavita lopen krijgen een flyer met informatie over de verschillende shoots die te boeken zijn. Speciaal voor de klanten via Mavita zijn er leuke pakketkortingen! Van elke shoot gaat er een gedeelte van de opbrengst naar het Sophia Kinderziekenhuis Fonds.

JOOST & LIANNE 09-10-2020
Afgelopen vrijdag trouwde dit leuke stel. Het was deel 2 van hun trouwdag. Ze hadden elkaars trouwkleding nog niet gezien, dat maakte het extra bijzonder. Na de ontmoeting, waar een traantje werd weggepinkt, reden we richting Willemstad voor de fotoshoot. Een prachtig stadje met oude gebouwen, maar ook een mooi parkje, waar de herfst kleuren al een beetje tevoorschijn komen.
Na de shoot reden we door de Mc drive. Even rustig eten zat er niet in, want het bruidspaar ging bij twee opa en oma’s langs. Zij konden helaas niet mee, wat is het dan mooi als het bruidspaar even langs gaat!
In de Laankerk in Rotterdam werd het huwelijk ingezegend. Ondertussen maakte ik de bedankjes en ouderboekjes.
Na de dienst werd het bruidspaar opgewacht bij een omgetoverde loods. Alle auto’s stonden in een kring het bruidspaar op te wachten en onder luid getoeter werden ze ontvangen. Na de toast en bruidstaart mochten alle auto’s door de drive inn, zodat alle daggasten toch even het bruidspaar kon zien/spreken. Wat een leuke oplossing, zeker met de styling erbij.
Joost&Lianne, bedankt voor deze mooi dag. Ik heb er van genoten!

JAN&REBECCA 08-10-2020

Wat een mooie en bijzondere dag was deze trouwdag! Door Corona was de trouwdag een half jaar verschoven, maar nu dreigden de nieuwe maatregelen weer roet in het eten te gooien. Maar de liefde laat zich niet tegen houden en met wat aanpassingen kon er toch een gezellige trouwdag geregeld worden.
Dit leuke stel heeft elkaar door de muziek gevonden. Geen wonder dat Jan als organist graag foto’s wilden maken in de grote kerk van Dordrecht. Bruid Rebecca had haar viool meegenomen en samen maakten ze even muziek tijdens de shoot. Heel mooi! Het regende buiten heel hard, dus we waren blij dat we de grote kerk als locatie hadden. Na een uur werd het droog en zijn we gauw buiten nog wat foto’s gaan maken.
De bruidsmeisjes zagen er geweldig uit en wat hebben ze goed hun best gedaan! Twee kleine prinsesjes!

Lieve Jan&Rebecca, bedankt dat ik deze mooie dag mocht fotograferen! Ik wens jullie heel veel geluk toe!

Roelof & Carine 25-09-2020

Wat een mooi ochtendzonnetje deze dag! Het is flink koud buiten, maar het sfeertje zo met het zonnetje erbij is fantastisch. Na de ontmoeting ga ik met het bruidspaar naar Dordrecht voor de bruidsreportage. Het blijft een mooie stad met genoeg leuke plekjes!
Na de shoot gaan we richting De Til in Giessenburg, waar het bruidspaar wordt opgewacht door de daggasten. Hier volgt ook de ceremonie, de groepsfoto’s en een heerlijke lunch! Na een ochtendje shooten smaakt de soep en broodje kroket extra lekker! ;-). Daarna vertrekt het bruidspaar naar Bleskensgraaf voor de kerkdienst om daarna weer terug te komen naar De Til voor de rest van de dag! Bruidspaar: veel geluk!

OPENINGSACTIE!! SHOOTS MET KORTING!

Om te vieren dat mijn eigen fotostudio geopend is, heb ik een leuke openingsactie met een flinke korting op newborn en cakesmashshoots!
Boek nu een newbornshoot van 2 tot 2,5 uur voor maar € 99,00. Dit is inclusief 10 bestanden in hoge resolutie, die jullie zelf uit mogen kiezen!
Ook hebben we een leuke korting op de cakesmashshoots! Boek nu een cakesmash voor maar €69,00. Deze shoot duurt ongeveer 45 tot 60 minuten en hierbij krijgen jullie 8 bestanden in hoge resolutie die jullie zelf uit mogen kiezen. Deze prijs is exclusief taart. Deze kan je misschien zelf maken of misschien vind iemand uit de familie/vrienden het leuk om te doen.

HOERA: MIJN EIGEN FOTOSTUDIO!!

Jaaah, het is zover! 1 september is mijn eigen fotostudio open gegaan. Het was een paar maanden verbouwen, maar nu is het zover. Een heerlijk eigen plekje waar ik newborns, cakesmashes en portretten kan maken! Het is zo fijn dat alles daar lekker kan blijven staan en dat ik niet elke keer mijn woonkamer om hoef te bouwen ;).
Mijn studio zit boven in het pand van drukkerij Drukmeesters in Zwijndrecht. Daar heb ik 2 kantoorruimtes samengevoegd en zo een heerlijk ruime lichte studio.
In de studio heb ik verschillende achtergronden/decors die we kunnen gebruiken tijdens de shoot. Ook zijn er genoeg props zoals mandjes, stoeltjes, houten bedje etc. En niet te vergeten schattige newbornpakjes, zachte doeken en dekens en leuke accessoires waar we het decor mee af kunnen maken.
Voor de cakesmashes heb ik ook leuke tutu rokjes, feestelijke rompers, slingers en ballonnen en nog veel meer om een leuke feestelijke setting te creëren voor de cakesmash. Deze foto’s zijn leuk te gebruiken voor de uitnodiging voor de 1e verjaardag bijvoorbeeld!
Ik kijk er naar uit om veel schattige newborns en leuke cakesmashes te fotograferen! Neem gerust contact op voor meer informatie! Hopelijk tot binnenkort in mijn nieuwe studio!

Bas&Annemarie 25-06-2020

Vorige week trouwden Bas&Annemarie, een heerlijk hollands stel met liefde voor de natuur. Het was een hele warme dag, 30 graden!! Nadat Bas zijn Bruid had opgehaald in Lekkerkerk gingen we eerst naar de boerderij waar Annemarie is opgegroeid, om foto’s te maken bij de koeien. Daarna hebben we nog wat mooie plekjes opgezocht in het Loetbos. Op een mooi plekje in de natuur las het bruidspaar een mooie brief/belofte aan elkaar voor. Altijd weer een kippenvel moment. Bij de Arendshoeve in Bergambacht stond een select groepje daggasten klaar om het bruidspaar te ontvangen. Na de ceremonie volgde een heerlijke lunch. De kerkdienst vond plaats in Stolwijk, waarna er een drive-in was geregeld voor de familie uit die buurt. Na het diner ging het bruidspaar naar Nieuwe-Tonge, voor de 2e drive-in. Wat een gezellige bedoeling was dat. Daarna sloten we de lange en warme dag af met een mooie fotoshoot bij zonsondergang. Dank je wel bruidspaar voor deze leuke dag. Veel geluk samen en geniet van de preview 😉

Pieter&Willemien 15-05-2020

De tweede bruiloft dit jaar is van Pieter&Willemien. Zo’n leuk stel, lekker normaal, zonder veel poespas! Ik begin bij de bruidegom in Nieuw-Beijerland. Pieter staat al helemaal klaar en staat te popelen om in zijn Audi te gaan rijden. Ik rij alvast richting Zeeland, naar Willemien. Wat een stralende bruid! Samen wachten we Pieter op, waarna we foto’s gaan maken in Nieuwe Tonge en Zierikzee. Prachtige plekjes daar! Daarna volgt het huwelijk in het oude stadhuis van Zierikzee. Door het Coronavirus mogen alleen de ouders en broers/zussen aanwezig zijn, dus een fijn knus groepje. Na het stadhuis gaat het bruidspaar richting hun nieuwe woning. En daar wacht hun een verrassing! Alle oorspronkelijke daggasten wachten daar het bruidspaar op met bogen. Wat een feest! Ik maak nog de bedankjes en ouderboekjes, genietend van een heerlijke lunch! Pieter&Willemien, heel veel geluk samen! Bedankt voor deze mooie dag!

Jaah, de allereerste blog van Fotohuis Hoogerwerf!

En dan gelijk een hele mooie! Vrijdag 8 mei zijn Cornelis&Marianda getrouwd. Wat een prachtig stel. Gelukkig kon de bruiloft toch nog in aangepaste vorm doorgaan. Na de ontmoeting hebben we foto’s gemaakt bij Fort Prins Frederik en in het mooie vestingstadje Willemstad. In het Mauritshuis gaf dit stel daarna het ja-woord! Heel veel geluk Cornelis&Marianda! Het was een feestje om jullie dag te fotograferen!