BLOGS

Bas&Annemarie 25-06-2020

Vorige week trouwden Bas&Annemarie, een heerlijk hollands stel met liefde voor de natuur. Het was een hele warme dag, 30 graden!! Nadat Bas zijn Bruid had opgehaald in Lekkerkerk gingen we eerst naar de boerderij waar Annemarie is opgegroeid, om foto’s te maken bij de koeien. Daarna hebben we nog wat mooie plekjes opgezocht in het Loetbos. Op een mooi plekje in de natuur las het bruidspaar een mooie brief/belofte aan elkaar voor. Altijd weer een kippenvel moment. Bij de Arendshoeve in Bergambacht stond een select groepje daggasten klaar om het bruidspaar te ontvangen. Na de ceremonie volgde een heerlijke lunch. De kerkdienst vond plaats in Stolwijk, waarna er een drive-in was geregeld voor de familie uit die buurt. Na het diner ging het bruidspaar naar Nieuwe-Tonge, voor de 2e drive-in. Wat een gezellige bedoeling was dat. Daarna sloten we de lange en warme dag af met een mooie fotoshoot bij zonsondergang. Dank je wel bruidspaar voor deze leuke dag. Veel geluk samen en geniet van de preview 😉

Pieter&Willemien 15-05-2020

De tweede bruiloft dit jaar is van Pieter&Willemien. Zo’n leuk stel, lekker normaal, zonder veel poespas! Ik begin bij de bruidegom in Nieuw-Beijerland. Pieter staat al helemaal klaar en staat te popelen om in zijn Audi te gaan rijden. Ik rij alvast richting Zeeland, naar Willemien. Wat een stralende bruid! Samen wachten we Pieter op, waarna we foto’s gaan maken in Nieuwe Tonge en Zierikzee. Prachtige plekjes daar! Daarna volgt het huwelijk in het oude stadhuis van Zierikzee. Door het Coronavirus mogen alleen de ouders en broers/zussen aanwezig zijn, dus een fijn knus groepje. Na het stadhuis gaat het bruidspaar richting hun nieuwe woning. En daar wacht hun een verrassing! Alle oorspronkelijke daggasten wachten daar het bruidspaar op met bogen. Wat een feest! Ik maak nog de bedankjes en ouderboekjes, genietend van een heerlijke lunch! Pieter&Willemien, heel veel geluk samen! Bedankt voor deze mooie dag!

Jaah, de allereerste blog van Fotohuis Hoogerwerf!

En dan gelijk een hele mooie! Vrijdag 8 mei zijn Cornelis&Marianda getrouwd. Wat een prachtig stel. Gelukkig kon de bruiloft toch nog in aangepaste vorm doorgaan. Na de ontmoeting hebben we foto’s gemaakt bij Fort Prins Frederik en in het mooie vestingstadje Willemstad. In het Mauritshuis gaf dit stel daarna het ja-woord! Heel veel geluk Cornelis&Marianda! Het was een feestje om jullie dag te fotograferen!