Over fotograaf Marjan

Laat ik eerst mezelf is voorstellen: mijn naam is Marjan Hoogerwerf. Gelukkig getrouwd en enthousiaste moeder van drie kids en een ontzettend gedreven fotograaf.

Ik kan er echt zo van genieten om van een prachtig bruidspaar een trouwreportage te maken, zodat zij hun leven lang nog kunnen genieten van de meest bijzondere momenten! Of wat te denken van een loveshoot van een verliefd stel. Ook wanneer er een kleine baby is geboren, is het zo mooi om de pure liefde van het jonge leven te fotograferen tijdens een newbornshoot. En wanneer er een compleet gezin is ontstaan, is het zo waardevol om de liefdesbanden die zijn ontstaan te fotograferen tijdens een gezinsreportage. Marjan schiet niet alleen een mooi plaatje, maar legt ook de meest bijzondere momenten vast. En daar kunnen jullie dan nog lang van nagenieten!


Hoe het begon
Wij wilden graag mooie foto’s maken van onze oudste kind Julia. Daarom hebben wij in 2010 onze eerste spiegelreflex camera gekocht en sinds die tijd is ons enthousiasme voor fotografie alleen maar groter geworden. Al snel daarna hebben wij een professionele fotostudio aangeschaft en sinds 1 januari 2013 ben ik een officieel bedrijf gestart. Ik vind het belangrijk om mezelf steeds te blijven ontwikkelen. Ieder jaar volg ik dan ook wel een cursus of workshop waardoor mijn motivatie alleen maar groter wordt.

Mijn motivatie
Maar wat mij het allermeest drijft is toch wel dat ik met fotografie momenten kan vastleggen die voor jullie zo waardevol zijn! Wat zou ik het gaaf vinden om ook jullie blij te maken met mooie foto’s. Foto’s van de momenten die voor jullie zoveel betekenen, zodat jullie later met veel plezier op die mooie momenten kunnen terugkijken! Een foto is veel meer waard dat die euro’s, het gaat om het moment, de herinnering. En daar zou ik graag aan willen bijdragen!

Nog iets over mezelf
Wat jullie nog meer van mij moeten weten? Ik ben al ruim 10 jaar gelukkig getrouwd met mijn Robert Hoogerwerf die mij ook regelmatig bijstaat in de fotografie. We zijn trotse ouders van onze 3 kinderen, die ook regelmatig model moeten staan 🙂 Verder woon ik in Barendrecht, maar dat maakt voor jullie niet zoveel uit. Want wanneer onze foto’s jullie aanspreken, rijdt ik het hele land door om ook jullie dag vast te leggen. Ten slotte houden we erg van de natuur en vinden we het heerlijk om met onze camera de prachtige schepping te fotograferen.

Hopelijk zijn jullie enthousiast geworden na het bekijken van mijn website en het zien van de scherpe tarieven. Hebben jullie nog vragen of willen jullie geheel vrijblijvend een afspraak inplannen: neem dan gerust contact op.

Graag tot ziens bij Fotohuis Hoogerwerf.

Marjan Hoogerwerf