Trouwreportages

Trouwreportages maken vind ik misschien wel het aller tofst van mijn werk. Het is fantastisch om van een prachtig bruidspaar de mooiste dag van hun leven te mogen fotograferen!

Tijdens een bruisreportage vind ik het belangrijk om in een ontspannen sfeer mooie foto’s te maken, volledig naar de wensen van het bruidspaar! Tijdens de hele dag ben ik niet nadrukkelijk aanwezig, maar mis toch geen moment. Voordat de grote dag begint, denk ik graag mee, met de ervaring die ik inmiddels heb opgedaan. Ook een trouwalbum opmaken vind ik leuk. Met veel gevoel en inzicht doe ik er alles aan om een prachtig eindproduct neer te zetten.

Een bedankje meegeven aan het einde van de dag? Ook dat hoort bij de mogelijkheden, zelfs een ouderboekje kan ik op de trouwdag zelf verzorgen.

Zijn jullie ook op zoek naar een enthousiaste en betaalbare fotograaf voor jullie trouwdag? Neem dan gerust contact met me op. Kom eens vrijblijvend langs om jullie wensen te bespreken en voorbeeld albums te bekijken. Er zijn al vele bruidsparen jullie voorgegaan, die mede dankzij de foto’s van Fotohuis Hoogerwerf nog altijd met veel plezier terugkijken op hun trouwdag!

Hieronder kunnen jullie vast een impressie krijgen van mijn werk.