Trouwreportages

GEFELICITEERD!! Jullie hebben trouwplannen! Het is fantastisch om van een prachtig bruidspaar de mooiste dag van hun leven te mogen fotograferen! Een trouwreportage van 8 uur inclusief luxe gepersonaliseerd album (30×30 cm) is al te boeken voor € 1695,00.

Tijdens een bruidsreportage vind ik het belangrijk om in een ontspannen sfeer mooie foto’s te maken, volledig naar de wensen van het bruidspaar! Tijdens de  trouwdag ben ik niet nadrukkelijk aanwezig, maar mis toch geen moment. Voordat de grote dag begint, denk ik graag mee in het kennismakingsgesprek. Een trouwalbum zit standaard bij alle pakketten, ik doe er alles aan om een prachtig eindproduct neer te zetten voor jullie.

« van 2 »

  • Een bedankje kan ik op de trouwdag zelf regelen. Ik heb een eigen fotoprinter, waardoor op locatie de bedankfoto’s kan maken.
  • Ouderboekjes kunnen ook op de trouwdag worden gemaakt, zodat jullie aan het einde van de dag een mooi cadeautje kunnen geven.

Zijn jullie ook op zoek naar een enthousiaste fotograaf voor jullie trouwdag met een natuurlijke style? Neem dan gerust contact met me op. Kom eens vrijblijvend langs om jullie wensen te bespreken en voorbeeld albums te bekijken.

« van 2 »