Trouwreportages

Trouwreportages maken vind ik misschien wel het aller tofst van mijn werk. Het is fantastisch om van een prachtig bruidspaar de mooiste dag van hun leven te mogen fotograferen!

Tijdens een bruisreportage vind ik het belangrijk om in een ontspannen sfeer mooie foto’s te maken, volledig naar de wensen van het bruidspaar! Tijdens de  trouwdag ben ik niet nadrukkelijk aanwezig, maar mis toch geen moment. Voordat de grote dag begint, denk ik graag mee in het kennismakingsgesprek. Ook een trouwalbum opmaken vind ik leuk, ik doe er alles aan om een prachtig eindproduct neer te zetten voor jullie.

  • Een bedankje kan ik op de trouwdag zelf regelen. Ik heb een eigen fotoprinter, waardoor op locatie de bedankfoto’s kan maken.
  • Ouderboekjes kunnen ook op de trouwdag worden gemaakt, zodat jullie aan het einde van de dag een mooi cadeautje kunnen geven.

Zijn jullie ook op zoek naar een enthousiaste fotograaf voor jullie trouwdag met een natuurlijke style? Neem dan gerust contact met me op. Kom eens vrijblijvend langs om jullie wensen te bespreken en voorbeeld albums te bekijken.

« 1 van 2 »