Newborn

Gefeliciteerd, jullie verwachten een baby! Wat mooi en bijzonder he, die kleine nageltjes, die leuke gezichtjes… Vergeet dit vooral niet te laten fotograferen, want voor je het weet zijn ze groot!

Newbornshoots maak ik bij voorkeur in de studio bij mij aan huis, omdat ik anders echt heel veel mee moet sjouwen. Ik heb een speciaal achtergrondsysteem voor baby’s, waar het kindje veilig op kan liggen. Daarop kunnen verschillende achtergronden/kleden worden vastgemaakt. Verder heb ik een aantal leuke pakjes/setjes die jullie kleintje aan kan tijdens de shoot en natuurlijk een hoop wraps waar ik jullie kindje lekker in kan wikkelen. Daarnaast nog wat leuke mandjes en andere accessoires, zodat jullie een mooie diverse fotogalerij hebben. Ik zorg dat de kamer lekker warm is en zet nog een extra kacheltje klaar in de buurt van de baby.

  • De foto’s van de shoot kunnen ook heel goed gebruikt worden voor het geboortekaartje.
  • Newbornshoot bij voorkeur tussen de 7 en 20 dagen na de geboorte.
  • Er kunnen ook foto’s met de ouders erbij gemaakt worden.
  • € 149,00 voor +- 2 uur fotografie en 15 digitale bestanden in hoge resolutie.