Newborn

Jullie verwachten een kindje, gefeliciteerd! Wat mooi en bijzonder he, die kleine nageltjes, mooie wimpers, schattige teentjes… Laat jullie newborn fotograferen tijdens een newbornshoot voor een onvergetelijke herinnering! Ik sta graag voor jullie klaar om op een rustige en professionele manier, met veel liefde, jullie kleine te fotograferen! 

Met jullie newborn zijn jullie van harte welkom in mijn fotostudio in Zwijndrecht. Een schone lichte studio, vol babyspulletjes van zachte en natuurlijke materialen. Een newbornshoot word bij voorkeur 8 tot 21 dagen na de geboorte gemaakt en duurt ongeveer 2,5 uur. Hierdoor hebben we uitgebreid de tijd voor jullie baby en kunnen we ons laten leiden door het ritme van de baby. Daardoor hebben we tussendoor tijd voor een voeding of rustmomentje.
Er kunnen ook foto’s met de ouders gemaakt worden en eventueel foto’s met broertjes/zusjes.

  • De kosten voor newbornshoot zijn € 175,00. Dit is voor een shoot van +- 2 tot 3 uur, gebruik van kleertjes en accessoires en 15 digitale bestanden in hoge resolutie, welke jullie zelf uit mogen zoeken!
  • Boek je een newbornshoot en een zwangerschapshoot? Dan krijg je 25 euro COMBINATIEKORTING!

In de studio heb ik leuke pakjes/setjes die jullie kleintje aan mag tijdens de shoot en natuurlijk mooie wraps waar ik jullie kindje lekker in kan wikkelen. Daarnaast nog leuke mandjes en andere accessoires, zodat jullie een mooie diverse fotogalerij hebben. Jullie mogen zelf uiteraard aangeven van welke kleurtinten jullie houden. We houden de temperatuur van de baby goed in de gaten en gebruiken als het nodig is een extra kacheltje. Natuurlijk proberen we ook foto’s te maken met jullie als ouders! Uiteraard hebben wij ook een zithoek voor de ouders en staat de koffie/thee klaar!

Inmiddels weten al veel klanten uit Rotterdam,  Dordrecht, Barendrecht, Den Haag en omstreken de studio te vinden. Zelfs klanten uit België heb ik mogen fotograferen. Enthousiast geworden na het zien van mijn portfolio? Neem dan contact op!

  • Boek je een newbornshoot en een zwangerschapshoot? Dan krijg je 25 euro COMBINATIEKORTING!