Newborn

Jullie verwachten een kindje, gefeliciteerd! Wat mooi en bijzonder he, dat er zo’n klein mensje in je groeit. Die kleine nageltjes, mooie wimpers, schattige teentjes… Door een newbornshoot te boeken blijft deze periode een onvergetelijke herinnering! Ik geniet van alle baby’s die in mijn studio komen. Elke baby is bijzonder en uniek!

Met jullie newborn zijn jullie van harte welkom in mijn fotostudio in Zwijndrecht. Een schone lichte studio, vol babyspulletjes van zachte en natuurlijke materialen. Inmiddels weten al veel klanten uit Rotterdam, Barendrecht en omstreken de studio te vinden. Zelfs klanten uit België heb ik mogen fotograferen.

In de studio heb ik leuke pakjes/setjes die jullie kleintje aan kan tijdens de shoot en natuurlijk mooie wraps waar ik jullie kindje lekker in kan wikkelen. Daarnaast nog leuke mandjes en andere accessoires, zodat jullie een mooie diverse fotogalerij hebben. Jullie mogen zelf uiteraard aangeven van welke kleurtinten jullie houden. We houden de temperatuur van de baby goed in de gaten en gebruiken als het nodig is een extra kacheltje. Natuurlijk proberen we ook foto’s te maken met jullie als ouders! Uiteraard hebben wij ook een zithoek voor de ouders en staat de koffie/thee klaar!

  • Newbornshoot bij voorkeur tussen de 7 en 20 dagen na de geboorte.
  • Er kunnen ook foto’s met de ouders gemaakt worden en eventueel met broertjes/zusjes.
  • De kosten voor newbornshoot zijn € 175,00. Dit is voor een shoot van +- 2 tot 3 uur fotografie, gebruik van accessoires en 15 digitale bestanden in hoge resolutie, welke jullie zelf uit mogen zoeken!

    Boek je naast een newbornshoot ook een zwangerschapshoot? Dan krijg je 50 euro combinatiekorting!