Over fotograaf Marjan

Laat ik eerst mezelf is voorstellen: mijn naam is Marjan Hoogerwerf. Gelukkig getrouwd, moeder van drie kids en een enthousiaste fotograaf.

Ik kan er echt zo van genieten om van een prachtig bruidspaar een trouwreportage te maken, zodat zij hun leven lang nog kunnen genieten van de meest bijzondere momenten! Of wat te denken van een loveshoot van een verliefd stel. Ook wanneer er een kleine baby is geboren, is het zo mooi om de pure liefde van het jonge leven te fotograferen tijdens een newbornshoot. En wanneer er een compleet gezin is ontstaan, is het zo waardevol om de liefdesbanden die zijn ontstaan te fotograferen tijdens een gezinsreportageMarjan schiet niet alleen een mooi plaatje, maar legt ook de meest bijzondere momenten vast. En daar kunnen jullie dan nog lang van nagenieten!


Hoe het begon
Wij wilden graag mooie foto’s maken van onze oudste kind Julia. Daarom hebben wij in 2010 onze eerste spiegelreflex camera gekocht en sinds die tijd is ons enthousiasme voor fotografie alleen maar groter geworden. Al snel daarna hebben wij een professionele fotostudio aangeschaft en sinds 1 januari 2013 ben ik een officieel bedrijf gestart. Ik vind het belangrijk om mezelf steeds te blijven ontwikkelen. Ieder jaar volg ik dan ook wel een cursus of workshop waardoor mijn motivatie alleen maar groter wordt.

Hopelijk zijn jullie enthousiast geworden na het bekijken van mijn website en het zien van de scherpe tarieven. Hebben jullie nog vragen of willen jullie geheel vrijblijvend een afspraak inplannen: neem dan gerust contact op.

Graag tot ziens bij Fotohuis Hoogerwerf.

Marjan Hoogerwerf