Waarom Fotohuis Hoogerwerf?

Tijdens jullie reportage vind ik het altijd heel belangrijk dat jullie op je gemak zijn. Ik krijg regelmatig te horen dat het bruidspaar (vooral de bruidegom :)) tegen de fotoreportage op ziet. En het gebeurt dan ook altijd dat ik te horen krijg: het was echt zo gezellig en ontspannen!
Het is zo belangrijk dat er een relaxte sfeer is, omdat je dat ook terug ziet op de foto’s. Er moet een klik zijn tussen het bruispaar en de fotograaf.

Marjan is relaxed en je voelt je meteen op je gemak bij haar. Is niet nadrukkelijk aanwezig zoals sommige fotografen, en dat is juist het fijne aan haar.

Op de trouwdag zelf was het ook erg fijn om met Marjan op te trekken en foto’s te maken, want je bent toch wel zenuwachtig op zo’n dag als deze.
Maar ze stelt je erg op je gemak. Wij zijn heel blij dat alles zo fijn is verlopen.

Omdat ik in de nabewerking van de foto’s geen filters of extreme bewerkingen toepas, zijn mijn foto’s lekker tijdloos en hebben jullie er nog jarenlang plezier van. Ik houd ervan om zo natuurgetrouw mogelijk te werken.

Dan nog niet gesproken over het fotoalbum toen we hem in onze handen hadden, super gave foto’s en een heel erg mooi album! Echt onwijs bedankt voor deze toffe herinnering!

Aan de opmaak van jullie trouwalbum besteed ik altijd veel tijd een aandacht. Ik durf ook wel te zeggen dat dit één van mijn sterkste punten is. Vaak vind ik het eigenlijk jammer dat een bruidspaar het album komt ophalen. Het liefst zou ik er zelf ook nog een paar keer doorheen willen bladeren 🙂

Wouw, afgelopen week hebben wij ons trouwalbum in handen gekregen! Het is echt prachtig geworden! Verder zijn jullie heel leuk in de omgang; hartelijk, spontaan, meedenkend.. Alles wat je voor een geweldig eindresultaat als ons album nodig hebt!