Welkom bij Fotohuis Hoogerwerf!

Hoi, mijn naam is Marjan Hoogerwerf, met veel enthousiasme en liefde sta ik voor jullie klaar. Ik richt mij vooral op Newborn fotografie, Cakesmash shoot, Zwangerschapsfotografie, Gezinsfotografie en bruidsreportages. Vooral in de regio’s Rotterdam en Dordrecht ben ik actief. Inmiddels ben ik al ruim 10 jaar fotograaf en heb ik sinds 2 jaar een eigen fotostudio in Zwijndrecht.

Weetjes over mij:
* sinds 2008 getrouwd met Robert
* moeder van drie kids
* gek op fotografie en chocola 😉

Ik vind het heerlijk om met mensen in contact te zijn. Of het nou kleine newborns zijn, eigenwijze kinderen of volwassenen, ik geniet er echt van en zal er alles aan doen om jullie zo mooi en natuurlijk op de foto te krijgen.

Benieuwd wat anderen zeggen over Fotohuis Hoogerwerf? Kijk dan op de pagina ‘Waarom Fotohuis Hoogerwerf’: 
https://fotohuishoogerwerf.nl/contact/waarom-fotohuis-hoogerwerf/